Woningaanbod

WEES ER

SNEL BIJ

De wijk New Brooklyn wordt in fases gebouwd en het wordt een leuke mix van eengezinswoningen en appartementen, van koopwoningen tot huurwoningen. De vrije sectorhuurwoningen uit de eerste fase zijn gelegen aan de midden-westzijde van de wijk, aan de Albaniëstraat.
Let op! De inschrijfperiode voor project New Brooklyn is gesloten. Het is niet meer mogelijk om je interesse te tonen in het project.

JOUW HUIS,

JOUW SMAAK

De woningen van de 1e fase variëren van 3- tot 4-kamerwoningen, de grootte varieert van zo’n 80 tot circa 105 m2. Alle woningen hebben diezelfde stoere architectuur, maar omdat er al genoeg eenheidsworst is in de wereld zijn ze onderling toch net effe anders. Een plat dak of een lessenaarsdak, wel of niet een balkon, wel of niet een erker. Het zijn de details die jouw huis echt JOUW huis maken. De afwerking? Die is zoals je mag verwachten van een vrije sectorwoning: eigentijds én tijdloos, comfortabel én mooi.

Albaniëstraat 33, 37, 41, 45, 51, 55, 59, 63, 65, 71, 73, 77, 83

BOVENWONING (ca. 100 tot 105 m2 GO)
De bovenwoning is gelegen op souterrain-, eerste- en tweede verdieping. In het souterrain bevindt zich de werkkamer en grenst aan de (smalle) tuin en is zuid georiënteerd. Boven op de 1e etage grenst aan de overloop het apart toilet en de L-vormige woonkamer met open keuken. Aan de woonkamer grenst het dakterras van ca. 19 m2 op het zuiden. Op de 2e etage bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De aanwezige techniekruimte op deze verdieping biedt ruimte voor de wasmachine en droger. De woonoppervlakte bedraagt 100 tot 105 m2. Er is een separate berging (5,2 m2) aanwezig op het achtergelegen binnenterrein. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming en zonnepanelen.

Albaniëstraat 35, 39, 43, 47, 49, 53, 57, 61, 67, 69, 75, 79, 81

BENEDENWONING (ca. 80 tot 89 m2 GO)
De benedenwoning is gelegen op souterrain- en de eerste verdieping/bel-etage. Aan de overloop op de eerste etage/bel-etage grenst de woonkamer met keuken (plafondhoogte 3,1 m), kleine slaapkamer, het toilet en trap naar het souterrain. Aan de woonkamer grenst een balkon met trap naar de tuin. De ondergelegen etage op souterrain niveau is voorzien van een grote slaapkamer, welke grenst aan de tuin op het zuiden, de badkamer met 2e toilet en de techniekruimte welke voorzien van opstelruimte voor de wasmachine/droger. De tuin voorzien van een berging (5,2m2). De woonoppervlakte bedraagt ca. 80 tot 89 m² GO. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming en zonnepanelen.