Online verhuur

Je droomwoning
gevonden

De huurwoningen van New Brooklyn worden online verhuurd. Dat houdt in dat alle stappen in het verhuurproces digitaal plaatsvinden. Van de inschrijving tot de ondertekening, het gebeurt online in een veilige omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Handig!
De inschrijfperiode is gesloten!

Ter voorbereiding

Controleer eerst of je aan de inkomensrichtlijnen en andere voorwaarden kunt voldoen. Dan noteer je jouw voorkeurswoningen. Via de woningzoeker  kun je het aanbod van woningen in New Brooklyn bekijken. Heb je de woning gevonden die bij jou past? Noteer dan het adres. Je kunt dit later tijdens je inschrijving doorgeven bij je woningvoorkeur. Je kunt hier meerdere voorkeuren doorgeven.

Start inschrijving

Via de website wordt je doorverwezen naar een online dossier, waarin de inschrijving zal plaatsvinden. Je maakt hier een login voor aan. Je kunt daarna in deze beveiligde omgeving je gegevens invullen en documenten uploaden. Heb je vragen tijdens je inschrijving? Neem dan contact op met Rebo Vastgoedmanagement

Matchen

Indien je voldoet aan de inkomenseis én alle gevraagde documenten hebt geüpload, word je gematcht met de beschikbare woningen. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met de door jou ingevulde voorkeurswoningen. Er wordt gevraagd om persoonlijke documenten te uploaden in de veilige “Mijn-omgeving”. Welke documenten we van je vragen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Er zijn een aantal aandachtspunten bij het aanleveren van je documenten, lees onderaan deze pagina ‘de Documenten uploaden: do’s & dont’s’.

Documenten controle

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager Rebo Vastgoedmanagement. Jouw dossier wordt daarmee overgedragen, bij vragen over de status van je dossier kun je dan terecht bij Rebo Vastgoedmanagement. Je vindt de contactgegevens van Rebo Vastgoedmanagement onder de pagina ‘contact’ .

Huurovereenkomst

Indien alle documenten akkoord zijn, ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digitaal hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!

Documenten uploaden: do’s & dont’s

Tijdens de inschrijfprocedure vragen wij je persoonlijke documenten te uploaden in je klantdossier. Welke documenten we van je nodig hebben, is afhankelijk van je inkomenssituatie. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het verzamelen van je documenten. Op deze pagina vind je al enkele tips. Het gaat voornamelijk over het veilig aanleveren en de geldigheid van de documenten. 

 

Tips & tricks